- Features
- YEMEK ÖNERİSİ
-
It is obtained by producing Refined Olive Oil and Natural Olive Oil by using certain proportions.
Recommended for all kinds of cold and hot dishes. The acid degree is 1.0% maximum.FeaturesWeight:5000 ML -
Kalamar Tava
Malzemeler:
6 adet orta boy kalamar
1 su bardağı Tariş Riviera Zeytinyağı
1 çorba kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı karbonat
1 su bardağı un
Ta-Ze Deniz TuzuSosu için:
1 kutu doğranmış domates konservesi
Yarım havuç
2 adet arpacık soğan
1 diş sarımsak
Yarım kereviz (havucun büyüklüğü kadar olmalı)
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Deniz tuzu ve yarım tatlı kaşığı kuru fesleğenHazırlanışı:
Kalamarları yıkayıp, kuruladıktan sonra yarım parmak kalığında halka şeklinde doğrayalım. Üzerine karbonat ve şekeri ilave edip, hepsini yoğururcasına karıştıralım (bu işlem kalamarı yumuşatmak ve lezzetini arttırmak için ). Ayrı bir kapta unun içine bir miktar deniz tuzu ilave edip karıştırın.